Försäljning Exploateringsmark, Tulum, Tulum, Mexiko, carr. chetumal benito juarez km 251

Försäljning - Cod. 28560

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Bahia Principe Residences & Golf erbjuder möjlighet att leva i utvecklingen ligger i den mest privilegierade i Västindien, där Principe Hotels & Resorts Bahia redan är installerade, och vars infrastruktur och tjänster kommer att gynna invånarna i dessa lyxiga fastigheter utvecklingen.

Ägarna till Bahia Principe Riviera Maya Residential Golf kommer att ha tillgång till andra tjänster i ett kort avstånd från projektet, som täcker alla behov att njuta av en unik och angenäm vistelse på deras bostad.

SKOLOR Det finns flera val av skolor i närheten: Puerto Aven Educational Center, som erbjuder dagis genom High School, en helt tvåspråkig skola eller olika alternativ i Playa del Carmen som den Tepeyac Institute, även tvåspråkiga och redovisas som första klass i Mexiko.

SJUKHUS Den närmaste sjukhus till Bahia Principe Residential och Golf Hospiten i Playa del Carmen bara 20 minuter bort, med tanke på att denna kedja erbjuder 24 timmars sjukvård i "Hacienda Doña Isabel", för någon brådskande vård.

MARINA: Bara 15 minuter bort hittar du en vacker småbåtshamn som heter "Playa del Carmen" en plats för fritid och sport där de kan få tillgång till alla de tjänster som en första klassens småbåtshamn har att erbjuda.

Riviera Maya Golf Club är en imponerande arkitektur design där den berömda Robert Trent Jones II har genererat en samverkan mellan våra 27 håls golfbana med den magnifika Maya djungeln, naturliga sjöar och cenotes.

Alla ägare har direkt tillgång till attraktiva rabatter på alla tjänster som tillhandahålls. Vi inbjuder dig möjlighet att tillbringa en oförglömlig dag i våra lokaler på Riviera Maya Golf Club.

I hjärtat av projektet, hittar du vår majestätiska klubbhus med ett brett utbud av tjänster för att göra ännu trevligare ditt besök med den högsta standarden av lyx, komfort och kvalitet. Tjänster som gör det, en golfklubba första klass i Mexiko, alltid söker för den största tillfredsställelse av alla golfälskare, har golfbanan mat och dryck, njuta av våra gastronomiska erbjudanden, är Golfbilar utrustade med den senaste tekniken som innehåller GPS, lätt att använda för att beräkna avstånd, poäng, och begära några ytterligare tjänster under spelets gång.

I klubbhuset hittar du en restaurang med magnifik utsikt över golfbanan, är det sociala området perfekt för avkoppling efter en golfrunda, baren med ett stort utbud av cocktails med lokala frukter och hyra vår första klass Callaway utrustning.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB